Service Category: Default

  • Blog
  • Service Category: Default
Shape1
Shape2
Implantologie
January 16, 2022

Implantologie

Tratamentul cu implant dentar reprezintă cea mai modernă metodă de înlocuire a dinților lipsă fără a afecta dinții vecini. Un implant dentar are aceiași funcție ca rădăcina unui dinte natural, oferind același sprijin pentru un nou dinte.

Read More
Odontologia
January 16, 2022

Odontologia

Este ramura stomatologiei care se ocupă cu tratamentul cariilor și al durerilor dentare.În multe situații, motivul durerilor dentare este reprezentat de cariile dentare.
Cariile trebuie curățate și obturate la timp pentru a nu avansa.

Read More
Chirurgie
January 16, 2022

Chirurgie

Se ocupă cu diagnosticul si tratamentul chirurgical al afecțiunilor patologice (bolilor) apărute la nivelul dinților, parodonțiului, proceselor alveolare (osului în care sunt implantați dinții) precum și a gingiei/mucoasei care acopreră aceste structuri.

Read More
Ortodonția
January 16, 2022

Ortodonția

Este o specializare a medicinei dentare care se ocupă de corectarea anomaliilor dentomaxilare. Dinţii strâmbi sau care nu sunt aliniaţi corect sunt mai greu de întreţinut, pot fi pierduţi mai devreme datorită cariilor și parodontopatiei.

Read More

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit ut arcu a dignissim suscipit non ac eget tellus in nisl mauris nec.

Author Image Link

Sarah Taylor

Obstetrics & Gynaecology